SAMEN│STOEPRANDEN

tetstoernooi

Aangenaam: Jasper, Ralph, Corne, Jeroen, Werner, Patrick, Fred, Erik en Max. Samen proberen we al jaren de kunst en het amusement van het pijp roken in stand te houden en doen dit onder de naam pijpgenootschap “de Taverne”. Natuurlijk met een knipoog en voor de leut en de gein. Het bourgondische samenzijn brengt nu eenmaal lachwekkende en onbezonnen ideeën. En zo geschiedde, want het Dongens Tetstoernooi staat te gebeuren. Met als doelstelling saamhorigheid te creëren en buitenspelen en bewegen te stimuleren. Dit willen we gaan doen voor alle Dongenaren van 0 tot 108 plus. Er is sprake van inschrijfgeld. Maar aangezien er geen winstoogmerk is hebben we een super tof goed doel, namelijk de Sinterklaasintocht van Dongen.

Volgend jaar (datum volgt) van 10:30 uur tot 17:00 uur bij cafe-zalencentrum De Viersprong. In natuurlijk ons mooie en altijd actieve Dongen. Kortom liefhebbers, buurtverenigingen, sporters, gezelschappen, Zomerspelers, DDDQ-ers, curling professionals en carnavallers.. vorm je team(s) en schrijf je hieronder snel in.

Tetsers opgelet! Je inschrijving voor het Tetstoernooi Dongen is pas compleet na betaling van je inschrijfgeld op onze ASN bankrekening NL35ASNB0785931392 ten name van ML van Riel (betreft particuliere verenigingsrekening) en niet te vergeten je toffe teamnaam als omschrijving. Het inschrijfgeld tot en met 12 jaar is € 5,00 en vanaf 13 jaar € 10,00 per team, ook als een deelnemer uit je Tetsteam jonger is dan 13 jaar. Verder dien je op de hoogte te zijn van het reglement en is er een maximaal aantal deelnemers. ♥ #SAMENSTOEPRANDEN

Inschrijven

    Dongen│Bel/Whatsapp Max 0633978627