Meteen naar de inhoud

PEEËNRIJK│CARNAVAL

3 UURKUS VURAAF IN DONGEN!

3 UURKUS VURAAF  Alle Peeën en Peeërinnen moge wir en hun groentenhartjes lopen himmel over meej caranavallakriebels. Bendur bij, bij de 3 uurkus vuraaf? Ut staot te gebeure op de vrijdag veur carnaval (das de 25e) van 19:00 tot 22:00 uur en wor gehouwe bij de Viersprong. In de hosgange gai ut zelfs rond da de Raad van Elf ut carnavalsseizoen officieel zal opene! GOEIE RAAD = NIE DUUR!

Op eigen verantwoording en zonder officiële organisatie.

DE DONGENSE PEEJEROOI 2022

KROEGE OPE, PEEJEROOIERS LOPE!

PEEJEROOI  Alle Peeën en Peeërinnen moge wir meej de voetjes van en uit de grond. Lopte meej, meej de Peejerooi? Ne carnavaleske en muzikaole kroegentocht deur oos schoon en onvolprezen Peeënrijk. Ut staot te gebeure op de carnavalszondag waarbij we starten en verzamelen bij de Stapperij (buiten) om 11:11 en we met (de raad van Elf) Peestampij en hun hofkapel de Uitslaopers ut volgende probere af te legge:

11:11 uur Spa-bezoek buiten bij de Stapperij 😉
12:12 uur (Paymabal) Stapperij ophaolmoment Peestampij en hofkapel de Uitslaopers
13:13 uur Viersprong
14:14 uur Gouwe
15:15 uur Sok
16:16 uur Cammesleur: CV Tribune
17:17 uur Enz, enz

Op eigen verantwoording en zonder officiële organisatie.

RAADVANZELF .nl  In de wetenschap dat alle creatieve inbreng der Peeën en Peeërinnen opgepakt moeten worden, floreert en regeert de Raad van Zelf in het Peeënrijk. In eerste instantie dagen we iedereen uit om zelf een Raad van Elf op te richten, menig carnavaller in Nederland ging je voor, mocht je je bij ons willen aansluiten is dat ook ALAAF! Het kost je dan eenmalig 11 euro, hiervoor krijg je het RVZ wapenschild voor aan je huis, de RVZ speldpin voor op je kostuum en 1 “Paymunt” ter waarde van 2 euro. Kortom het kost je uiteindelijk slechts 9 euro. Wordt lid via het onderstaande contactformulier.

Word lid

    Dongen│Bel 0633978627